Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pilar Rubio i Sergio Ramos | Europa Press

A Sergio Ramos fins ara se’l coneixia per la seva faceta com a defensa, algunes ficades de pota en declaracions als mitjans o la gran quantitat de faltes i de targetes que ha protagonitzat al llarg de la seva carrera. Però una de les coses que encara es desconeixien en el central blanc és la seva faceta com a col·leccionista d’art. I és que, puntualment, Ramos ha anat exhibint algunes de les obres de la seva col·lecció privada, que ha anat augmentant en els últims mesos. 

 

La darrera adquisició, una pintura de l’artista de Nova York Phil Frost, que ha exhibit les seves obres a la prestigiosa sala MOMA de la ciutat nord-americana, i que acostuma a vendre les seves obres per un preu que ronda els 40.000 euros. El mateix jugador ha compartit aquesta compra al seu compte d’Instagram. “Estic molt satisfet de compartir la nostra última adquisició a la col·lecció Sergio Ramos, “Lineage of Continuum”, de l’artista nord-americà Phil Frost. 

 

Ramos, fins i tot, s’atreveix a fer una valoració artística de la pintura. “Estic molt emocionat pel seu treball i personalitat amb els quals em sento molt identificat. Les pintures de Frost combinen la vora cruel i amargosa del carrer, mitjançant l’ús de materials trobats, amb l’elegància de la seva estètica pictòrica. El díptic es va mostrar com la peça principal per al 50è aniversari de la col·lecció Nelson Rockefeller a l’Empire State Plaza, Nova York”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very happy to share our latest acquisition for the Sergio Ramos Collection “Lineage of Continuum” by the self-taught American artist @philfrost. I am very moved by his work and personality with which I feel very identified. Frost’s paintings combine the rawness and gritty edge of the street, through its use of found materials, with the elegance of its painterly aesthetic. The diptych was displayed as the main piece for the 50th anniversary of the Nelson Rockefeller Collection at the Empire State Plaza, NY. Thank you bro Fer Francés for your honest advice. Warm hugs!! @pilarrubio_oficial #SergioRamosCollection #PhilFrost #SergioRamos #EllipseofPassage #LineageofContinuum #Madrid #NYC

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) elNou comentari