El Getafe no oposa resistència i el Madrid es retroba amb les bones sensacions (2-0)

El Reial Madrid ha aconseguit una de les victòries més plàcides de la temporada a Valdebebas davant un Getafe inofensiu (2-0). El conjunt dirigit per Pepe Bordalás no ha aprofitat la gran quantitat de baixes dels de Zidane i ha caigut sense oposar resistència. Els merengues sumen un nou nom a la infermeria: el de Marcelo.

La primera part ha estat un exercici de paciència del Getafe. El Madrid ha tingut la possessió de la pilota i fins i tot ha tingut diverses ocasions per fer el primer. De fet, David Soria ho ha hagut d’impedir, sobretot en dues ocasions, en les quals ha fet aturades de molt mèrit a Benzema i Modric.

A la segona meitat, amb una dinàmica similar, el gol merengue no ha trigat a caure. El primer ha estat obra de Benzema, després de rematar de cap una bona centrada de Vinicius, i cinc minuts més tard, Mendy, recollint una bona passada a l’interior de l’àrea de Marcelo, ha sentenciat el duel.

Amb aquesta victòria, el Madrid pren de forma provisional la segona posició al Barça. Amb un partit més, els blancs sumen tres punts més que els blaugrana, però la seva diferència de gols és pitjor que la dels de Koeman. Mentrestant, l’Atlètic continua líder en solitari i amb un bon coixí a favor.