Benzema i Vinicius rescaten el Reial Madrid a Mestalla (1-2)

El Reial Madrid ha aconseguit els tres punts al camp del València amb una remuntada èpica al tram final del partit. Els gols de Vinicius i Benzema als minuts 86 i 88 han capgirat el marcador després que Hugo duro avancés els locals. L’equip de Carlo Ancelotti és líder en solitari amb 13 punts. El Barça pot igualar els blancs si guanya els dos partits que té pendents de disputar.

El primer temps del partit ha comptat amb ocasions per a tots dos equips. Militao ha estat el primer a provar-ho amb una rematada de cap després d’un córner que ha marxat fregant el pal. Poc després, el València ha reclamat penal per una caiguda de Maxi Gómez dins l’àrea després d’un xoc amb Alaba. L’àrbitre no ha decretat la pena màxima i el VAR no ha revisat la jugada perquè s’ha produït fora de l’àrea. Abans del descans, Courtois ha hagut d’intervenir per impedir que Paulista obrís el marcador per mitjà d’una rematada de cap.

Guedes ha desaprofitat una gran ocasió només començar el segon temps. El portuguès ha rebut la pilota al punt de penal, però no ha rematat entre els tres pals. Al minut 66, Hugo Dura ha avançat el València. El migcampista ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa després d’una centrada de Foulquier.

El Reial Madrid ha reaccionat ràpidament i ha guanyat metres cercant el gol de l’empat. El València no estava patint en excés per aguantar l’empat, però ha acabat perdent els tres punts. Al minut 86, Benzema ha servit una pilota a Vinicius. El brasiler ha fet un xut que s’ha introduït a la porteria després que Foulquier canviés la trajectòria de la pilota. Pocs segons després, ha estat Vinicius qui ha servit el gol a Benzema. L’extrem ha fet una centrada pel francès, el porter local ha sortit malament i el davanter madridista ho ha aprofitat per capgirar el marcador i fer el 2-1 definitiu.

Aleix Vidal, jugador de l'Espanyol, disputa una pilota contra dos futbolistes del Betis | RCD Espanyol
L’Espanyol suma un punt miraculós al Villamarín (2-2)
Notícia: L’Espanyol suma un punt miraculós al Villamarín (2-2)