Món Esport
El Reial Madrid sí que compleix i li treu deu punts al Barça (2-1)
  • CA

El Reial Madrid és líder provisional de la Lliga Santander després d’haver guanyat per 2 a 1 al Rayo Vallecano. Els blancs no han fet un partit brillant, però els dos gols que han anotat a la primera meitat els permeten imposar-se a l’equip revelació de la temporada. Kroos i Benzema han estat els autors de les dianes locals i Falcao ha retallat distàncies al tram final del partit.

L’equip madridista tan sols ha necessitat 14 minuts per avançar-se al marcador. Asensio ha enviat una pilota rasa a la frontal que Kroos ha recollit per enviar-la al fons de la xarxa. L’àrbitre ha anul·lat el gol en primera instància, però l’ha validat després de revisar-lo al VAR. La primera meitat ha estat força disputada i tots dos equips han disposat d’ocasions, però ha estat el Reial Madrid qui ha tornat a colpejar el Rayo. Benzema ha fet el segon abans del descans en aprofitar una centrada d’Alaba al segon pal i una manca d’enteniment entre la defensa i el porter local.

Els blancs han pogut ampliar el seu avantatge a l’inici del segon temps. Vinicius ha protagonitzat una gran jugada individual per endinsar-se a l’àrea, però la defensa del Rayo ha tret la pilota quan es dirigia a porteria. Després, Asensio no ha pogut superar Dimitrievski en una jugada d’un contra un. Seguidament, un xut ben col·locat de Benzema dins l’àrea ha marxat fregant el pal.

El fet de no tancar el partit ha penalitzat el Reial Madrid. Bebé no ha retallat distància per ben poc, ja que el seu xut des de la frontal s’ha estavellat al pal. Però Falcao ha aprofitat una centrada d’Álvaro García per enviar la pilota al fons de la xarxa amb una rematada de cap en la jugada següent.

I els blancs no s’han deixat dos punts per ben poc. Al temps afegit, Óscar Valentín ha rebut una pilota en boca de gol a la sortida d’un córner i amb Courtois totalment batut. Però el jugador del Rayo ha xutat mentre estava caient i a Kroos li ha donat temps a treure la pilota gairebé sobre la línia de gol i salvar el triomf local.

L’equip de Carlo Ancelotti té ara mateix dos punts més que la Reial Societat i tres d’avantatge respecte al Sevilla, que són el segon i el tercer a la classificació. Val a dir que els andalusos encara han de disputar el seu duel d’aquesta jornada. La distància del Reial Madrid respecte al Barça és ja de deu punts, una diferència que no ha remuntat cap equip en tota la història.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça necessita Xavi desesperadament (3-3)
Notícia: El Barça necessita Xavi desesperadament (3-3)
Comparteix
Els blaugranes deixen escapar una victòria feta i a més a més sumen moltes noves lesions
RDT dedica un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol es retroba amb el triomf a base de golassos (2-0)
Notícia: L’Espanyol es retroba amb el triomf a base de golassos (2-0)
Comparteix
Pedrosa i RDT atorguen els tres punts a l'equip blanc-i-blau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa