Món Esport
Raúl tornarà al Reial Madrid
  • CA

Raúl González deixarà el seu càrrec de representació a LaLiga per tornar al Reial Madrid. Segons ha avançat Onda Cero, l’exdavanter blanc signarà amb el club de la seva vida el proper 1 de juliol per ocupar una plaça de plena confiança del president Florentino Pérez. La ràdio li ha posat el nom d’assessor presidencial, encara que l’exjugador, en una entrevista a la mateixa emissora, no va concretar quin rol tindrà en la parcel·la institucional de l’entitat de la Castellana.

“Si torno a Espanya serà per treballar al Reial Madrid. La resta són ganes de fer mal”, va explicar. I va admetre el seu gran interès de futur: “Ara treballo a LaLiga, però jo sóc madridista. Tan de bo en el futur ho faci en el club on tinc el meu sentiment, el Reial Madrid.”

 

Precisament, Zinedine Zidane va iniciar la seva nova etapa al Reial Madrid com assessor presidencial de Florentino Pérez. Anys més tard, el francès va passar a dirigir el filial blanc i, el gener del 2016 va fer el salt al primer equip per convertir-se en l’entrenador de l’onzena Copa d’Europa.

Raúl va abandonar el Madrid ara fa set anys, després que José Mourinho decidís no comptar amb ell pel seu nou projecte a la banqueta del Santiago Bernabéu. El davanter, en aquell moment amb 32 anys, va jugar dues temporades al Schalke 04 alemany, va viatjar a Qatar per acabar la seva carrera a l’Al Saad, però va decidir fer un darrer any al New York Cosmos dels Estats Units abans de penjar les botes i acceptar l’oferta de LaLiga per convertir-se en ambaixador del torneig estatal al país nordamericà. Ara, set anys després, Raúl tornarà a vestir-se de blanc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa