Món Esport
Ramos passa a l’atac i respon a Piqué
  • CA

El Reial Madrid va tornar a guanyar amb polèmica arbitral. El triomf blanc contra el Mallorca va estar marcat per una possible falta de Carvajal en el primer gol del partit i per una expulsió perdonada a Sergio Ramos, autor de la segona diana. El central andalús, no obstant això, no considera que l’equip que capitaneja sigui el líder de la Lliga gràcies a les ajudes dels col·legiats. I així ho va fer saber després del compromís d’aquest diumenge, quan va protagonitzar unes declaracions que s’han interpretat com una resposta a Gerard Piqué.

“És normal tot el soroll que es genera. És així perquè som els líders, abans no es parlava tant. No penso que ni l’àrbitre i el VAR, que estan per ajudar, prenguin decisions predeterminades. Sembla que hàgim d’agrair als àrbitres que siguem líders. Que la gent no es munti pel·lícules”, va declarar Ramos a la televisió amb drets després de la victòria del Madrid davant el Mallorca. En l’entrevista, el central també va mostrar-se optimista de cara al títol de campió de la competició de la regularitat: “De Lliga del coronavirus només n’hi haurà una i estem desitjant guanyar-la”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: copal bot a juny 25, 2020 | 11:30
    copal bot juny 25, 2020 | 11:30
    Diuen que no són afavorits pels arbitres, fora millor que no parlessin, ja tots sabem el que passa. Desitjo el pitjor pel R.M i que perdin la lliga i totes les competicions.
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juny 25, 2020 | 11:47
    Doctor Strangelove juny 25, 2020 | 11:47
    És el "cacique del área" aquest xicot de Camas. Ell i el gran Curro Romero el millor que han donat aquelles contrades. Doc.
  3. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a juny 25, 2020 | 12:21
    Guaita-que-fan-ara juny 25, 2020 | 12:21
    Que passa a l'atac ? en tot cas intenta el contra-atac, però ja ha perdut la iniciativa i massa temps, el Piqué ja li ha fotut la primera òstia amb la mà plana. Lo que digui el trenca-copes és de bufa-núvols.
  4. Icona del comentari de: 2020 a juny 25, 2020 | 15:31
    2020 juny 25, 2020 | 15:31
    oi tant que heu d´agraïr als àrbitres que sou liders, que no saps que vol dir Var, "va ajudar ramos", que et pensabes que no ho sabiem?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa