Món Esport
Ramos es lesiona en un moment molt inoportú per al Madrid
  • CA

Molt males notícies per al Reial Madrid. El club blanc ha informat aquest dijous que el seu capità, Sergio Ramos, té “una lesió al bíceps femoral de la cama dreta” i, en conseqüència es perdrà els pròxims partits. El conjunt madrileny no ha especificat el període de baixa del central andalús, però segons diversos mitjans el defensa no podrà jugar, com a mínim, davant el Vila-real, l’Inter de Milà i l’Alabès.

Ramos es va retirar en el minut 40 del partit entre Espanya i Alemanya per culpa d’unes molèsties físiques i, uns dies després, el Madrid ha confirmat la seva lesió. A banda dels tres partits mencionats, el capità blanc també és dubte per als compromisos contra el Xakhtar Donetsk, el Sevilla, el Borussia Mönchengladbach i l’Atlètic de Madrid, ja que tots ells es disputaran en el següent mes.

La baixa de Ramos és molt sensible, sobretot tenint en compte que l’equip de Zidane s’ha mostrat molt poc sòlid sense ell els últims mesos. Si no hi és ell, la defensa madrilenya tremola. La lesió arriba en un moment molt inoportú, ja que el Madrid no pot punxar a la Champions League si no vol veure compromesa la seva classificació per als vuitens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa