Sergio Ramos i el Reial Madrid tenen oberta una lluita per tancar la renovació de l’andalús per a les temporades vinents. El club blanc es nega a donar-li la quantitat que ell reclama i, com molts clubs actualment, s’excusa en la situació derivada de la pandèmia per no oferir-li el sou reclamat per qui ha estat capità del Madrid els últims anys.

El problema afegit a tota aquesta situació és el salari de Gareth Bale. La presència del gal·lès, actualment cedit al Tottenham i amb contracte vigent amb el Reial Madrid, en aquest trencaclosques econòmic genera una situació explosiva. Bale es troba dins la mateixa escala salarial que Ramos, però amb un rendiment molt més baix els últims anys, i la seva actual nòmina compromet les possibilitats del Madrid per oferir fitxes altes.

El gal·lès tampoc està rendint a Londres, on juga sota les ordres d’un vell conegut per l’afició madridista, José Mourinho. El portuguès ja no compta amb ell, i s’ha evaporat la possibilitat d’un segon any de cessió a Anglaterra. Per tant, el Madrid, amb quasi tota probabilitat, haurà de pagar 30 milions d’euros bruts la temporada vinent al gal·lès, una fuita de diners faraònica en un moment delicat.Més notícies
Casemiro, jugador del Madrid | Europa Press

El Getafe no oposa resistència i el Madrid es retroba amb les bones sensacions (2-0)

Els blancs han guanyat a Valdebebas, però han perdut Marcelo
Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid | Europa Press

Més problemes pel Madrid de Zidane

Ramos passarà pel quiròfan pels seus problemes al genoll esquerre

Nou comentari