Ramos classifica el Madrid pels quarts de final (1-3)

El Madrid ja és a quarts de final de la Champions, gràcies un cop més, a Sergio Ramos. La història d’amor entre el central andalús i els gols importants és digna d’estudi. Sempre que el Madrid està amb l’aigua al coll apareix el Superman de Camas, alçant-se per sobre dels defensors, acompanyant l’esfèric amb el cap al fons de la xarxa.

Ramos és la viva imatge del Madrid: l’home de la casta, la raça, l’orgull i el coratge. Ramos és l’ànima del Madrid, el representant de l’Espanya cañí, el madridista pur. Avui els de Zidane han passat l’eliminatòria gràcies al cap i a la fe de l’Indi de Camas.

El Nàpols, equip del sud d’Itàlia, ha dominat els madridistes a la primera part. Un Sampaolo infernal, que ha obert les portes a dos quarts de dues del migdia, ha acompanyat els napolitans mentre ha mantingut l’esperança, incrementada amb gol de Mertens al minut 24.

Els de Sarri han fregat la glòria al tram final de la primera meitat, quan han pogut ampliar el marcador però han perdonat davant Keylor Navas. Mertens, l’autor del gol, ha enviat una pilota al pal al minut 37 i el porter de Costa Rica ha tret el 2-0 al 41′.

Els blancs s’han endollat a la segona meitat a partir de les accions a pilota aturada. La defensa napolitana ha plantejat una defensa zonal i en cinc minuts Ramos, per partida doble, ha superat Pepe Reina i ha posat el punt final a l’eliminatòria. Morata, al darrer minut, ha posat l’1-3 definitiu. El Madrid ha patit però Ramos ha tornat a salvar Zidane.