Món Esport
El PSG pren el pel al Madrid públicament

La relació entre el París Saint-Germain (PSG) i el Reial Madrid és molt tensa des que el club blanc ha expressat la seva voluntat d’incorporar l’estrella de l’equip francès, Kylian Mbappé, i que aquest passat estiu ja s’estigués a punt de donar el traspàs. A cop de talonari, l’entitat parisenca sempre ha pogut reunir els millors jugadors del món, com per exemple Neymar Jr., Leo Messi o fins i tot Sergio Ramos, excapità del mateix Madrid. És per això que cada vegada que hi ha alguna mena de contacte entre els dos clubs, salten les guspires i el fet que s’hagin trobat als vuitens de final de la UEFA Champions League afegeix molta més llenya al foc.

Per tant, una de les darreres ocurrències del PSG s’ha de llegir en aquest context. El club francès ha iniciat una campanya a Internet per promoure una escola de futbol a Gal·les amb el següent reclam: “Gal·les, futbol i l’acadèmia del PSG. En aquest ordre”. Això fa referència a la sonadíssima pancarta que va lluir el madridista Gareth Bale a finals del 2019, quan, es va exhibir amb la seva selecció mentre gairebé ni jugava amb l’equip blanc. En aquella ocasió, el text era el següent: “Gal·les, golf i Madrid. En aquest ordre”.

Per si això no fos suficient, el PSG ha parlat sobre aquesta polèmica i, en comptes d’admetre la vacil·lada al Madrid, ha defensat que no s’ha fet amb cap segona intenció cap al club blanc: “Volíem promoure la nostra acadèmia de Gal·les i hem pensat que això podria ser un bon reclam”. Sigui com sigui, no sembla que cap d’aquestes accions pugui impedir que Florentino Pérez es faci amb la seva i fitxi Kylian Mbappé el pròxim estiu per iniciar una nova era de galàctics a la capital estatal.



Més notícies
L'àrbitre expulsa Marcelo, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Nova victòria amb polèmica arbitral del Madrid (1-2)
Notícia: Nova victòria amb polèmica arbitral del Madrid (1-2)
Comparteix
Els blancs han eliminat l'Elx, però tots dos equips s'han queixat de les decisions dels col·legiats
Robinho, disputant un partit amb l'Istanbul Basaksehir turc | Europa Press
L’exmadridista Robinho passarà nou anys a la presó per una agressió sexual
Notícia: L’exmadridista Robinho passarà nou anys a la presó per una agressió sexual
Comparteix
L'exfutbolista del Reial Madrid hi entrarà imminentment, després de violar una dona fa nou anys a Itàlia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa