Món Esport
Oficial: Solari, entrenador del Madrid fins al 2021
  • CA
Santiago Solari, durant un partit del Reial Madrid.
Santiago Solari, durant un partit del Reial Madrid. | EFE

Ja és oficial el que era oficiós. Després que aquest dilluns el Reial Madrid enviés el nou contracte a la Federació Espanyola de Futbol, l’entitat madrilenya ha confirmat que Santiago Solari s’ha convertit en entrenador del primer equip blanc fins al 30 de juny del 2021. Per reglament, el tècnic argentí no podia estar més de quinze dies com a interí i, després de quatre victòries en quatre partits, Florentino Pérez ha decidit que s’ha merescut com a mínim, entrar e conjunt merengue durant el que resta de temporada i els dos cursos vinents.

 

 

L’argentí s’ha guanyat el dret a seguir a la banqueta local del Santiago Bernabéu amb més bons resultats que futbol. En els quatre triomfs consecutius que ha encadenat després de l’estrepitosa desfeta al Camp Nou, el Madrid ha fet quinze gols a favor i només n’ha encaixat dos. Tot i que els rivals (Melilla, Valladolid, Viktoria Pilsen i Celta) no eren del màxim nivell, Solari ha aprofitat l’oportunitat i ha convençut el seu president, que, d’altra banda, no ha aconseguit trobar un relleu de garanties (i de renom) per a l’acomiadat Julen Lopetegui.

 

Menys de 48 hores després de la victòria a Balaídos, Solari ja sap que seguirà sent l’encarregat de posar punt final a la crisi esportiva del Reial Madrid. De moment, en només quatre compromisos ja ha aconseguit capgirar la dinàmica, quelcom que es palesa amb els resultats, i ara té l’objectiu de fer el mateix amb el joc de l’equip, que segueix estant per sota de les expectatives.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa