Món Esport
L’odissea del Madrid per jugar a Pamplona
  • CA

Eren les 18:00 hores i l’expedició del Reial Madrid estava llesta a l’aeroport de Barajas per viatjar a Iruña, Pamplona, per poder jugar el partit contra l’Osasuna el dissabte 9 de gener a les 21:00 hores. Tanmateix, l’avió no es va enlairar a l’acte i el malestar entre la plantilla de Zinédine Zidane va començar a créixer.

La borrasca Filomena impedia que cap vol pogués aterrar o sortir de l’aeroport de la capital estatal i la indignació entre els futbolistes va escalar ràpidament. Fins a cinc hores d’espera a l’interior de l’avió van haver de suportar els jugadors abans que no poguessin anar fins a Navarra.

A aquest malestar, totalment comprensible, s’hi suma que el temporal, a hores d’ara, està arribant a Pamplona i es preveu que a l’hora del partit ja hi hagi uns cinc o deu centímetres de neu al Sadar. Això podria arribar a fer obligatòria la suspensió del duel, cosa que encara provocaria més indignació a l’expedició blanca.

Les alternatives que contemplen Federació, Lliga i club són dues: o ajornar el partit a demà si el temporal ho permet, o haver-lo de jugar més endavant, cosa complicada tenint en compte els problemes de calendari d’aquesta temporada. En qualsevol cas, l’entorn del Reial Madrid recorda que l’entitat blanca ja va proposar disputar el duel el mateix dissabte, però al migdia, i les organitzacions pertinents no els van fer cas.



Més notícies
El Oso y el Madroño, cubiertos de nieve por la borrasca Filomena, en Madrid (España) a 9 de enero de 2021.
09 ENERO 2021;NIEVE;BORRASCA;FILOMENA
Jesús Hellín / Europa Press
9/1/2021
L’Atlètic de Madrid-Athletic Club, suspès
Notícia: L’Atlètic de Madrid-Athletic Club, suspès
Comparteix
El temporal Filomena obliga la Lliga a buscar una nova data
Vista de Madrid des de l'hotel de concentració del Barça | @JenniHermoso
El Madrid-Barça, ajornat quan la Federació ja havia fet viatjar les blaugrana
Notícia: El Madrid-Barça, ajornat quan la Federació ja havia fet viatjar les blaugrana
Comparteix
Les jugadores blaugrana han carregat amb duresa contra l'entitat presidida per Rubiales

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa