Món Esport
Neymar es deixa estimar pel Madrid: “Qualsevol futbolista voldria jugar-hi”
  • CA
Neymar celebra el seu gol contra el Guingamp. | EFE

Neymar Jr segueix alimentant els rumors sobre el seu futur. En una entrevista exclusiva al programa Esporte Espectacular, de la TV Globo, l’actual futbolista del PSG ha assegurat que és “feliç” a París”, però no ha descartat que en futur pugui aterrar al Santiago Bernabéu: “El Madrid és un dels millors clubs del món. Qualsevol futbolista voldria jugar-hi. No estic dient que jugaré al Madrid. Jo sóc feliç al PSG i hi estic molt bé, però ningú sap què pot passar en el futur”.

 

En la mateixa conversa en què s’ha emocionat mentre recordava els moments que va passar amb Leo Messi, el brasiler ha recordat que “el Barça era un somni d’infància i el vaig complir“. En relació a l’avançament de la setmana passada, Neymar també s’emociona en rememorar el trident amb el mateix Messi i Luis Suárez. “Encara avui parlem i ens fem bromes. Els trobo molt a faltar i els recordaré tota la meva vida. Són els meus amics i sento una estima molt especial pels dos. És obvi que quan el Leo parla sobre el meu possible retorn haig de respirar profundament i dir que va estar bé mentre va durar. El trobo a faltar en el dia a dia, però soc a París vivint altres reptes”, afegeix.

 

L’extrem ha reconegut que, aquesta temporada, li ha costat més dirigir la seva lesió. “Vaig estar tres dies a casa en què només plorava”, diu. Preguntat per la Pilota d’Or, l’atacant ha assegurat que “no li fa perdre la son”: “Si no la guanyo no s’acabarà el món. Això no esborrarà les coses que estic fent en la meva carrera. No és una cosa que em preocupi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa