Món Esport
Mourinho insisteix: “No tindria cap problema a tornar al Madrid”
  • CA
José Mourinho, en una imatge d'arxiu.
José Mourinho, en una imatge d’arxiu. | Europa Press

José Mourinho torna a fer un gest per apropar-se amb el Reial Madrid. Deportes Cuatro ha caçat l’entrenador holandès a Londres, on està vivint després de ser acomiadat del Manchester United, i el tècnic –ara comentarista de televisió– no ha tingut cap problema a valorar la possibilitat de tornar al Santiago Bernabéu. L’entorn blanc ha vaticinat el seu retorn després que els de Solari s’hagin acomiadat en només una setmana de la Copa del Rei i, en bona mesura, també de la Lliga. Ell no ho ha descartat.

 

En un primer moment, Mourinho ha dit que “els rumors són rumors” i semblava que no tenia ganes d’entrar a valorar la possibilitat de tornar al Madrid. Després, però, s’ha deixat anar: “No vaig tenir cap problema a tornar al Chelsea i no tindria cap problema a tornar al Madrid. Ni al Porto ni a l’Inter ni a tots els equips en què he estat. És molt bo que en un lloc en el qual ja has estat et vulguin”.

 

En general, guardo un record fantàstic. Treballar al Madrid ha estat una experiència única i diferent de totes les que he tingut, i mira que aquestes han estat bones. Vam fer coses fantàstiques, vam guanyar la Lliga d’una forma gairebé única. També vam tenir els nostres mals moments i jo vaig cometre els meus errors. He millorat molt com a persona i com a entrenador després d’aquella experiència. Però jo estic tranquil“, ha seguit declarant José Mourinho, actualment “obert a nous projectes”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa