Món Esport
Modric evidencia la mala maror al Madrid amb crítiques cap a alguns companys d’equip
  • CA
Modric i Bale intenten prendre la pilota a Leo Messi durant el Clàssic de Lliga.
Modric i Bale intenten prendre la pilota a Leo Messi durant el Clàssic de Lliga. | EFE

Mala maror al Madrid. En només una setmana, els blancs s’han acomiadat de les seves possibilitats de guanyar la Copa i han dit adeu de forma pràcticament definitiva a lluitar per la Lliga. I això ha provocat que Luca Modric llancés alguns dards enverinats en la seva roda de premsa prèvia al partit contra l’Ajax, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Champions League, la darrera bala dels blancs per salvar la temporada.

 

Aquestes han estat les paraules del croat en ser preguntat per la mala reacció de la plantilla (en termes de futbol i resultats) a la marxa de Cristiano Ronaldo): “És un jugador que trobarien a faltar a tots els equips. Buscar recanvi per a Cristiano és gairebé impossible. El que ell ha fet per aquest club no és poc… És clar que el trobem a faltar. El que va intentar el club va ser que altres jugadors complissin la seva funció, que aquesta se la repartissin els jugadors de dalt. I això no és fàcil. Cristiano marcava 50 gols per temporada i no pots trobar a algú que ho iguali. Alguns jugadors havien de fer un pas endavant i no ho han fet. No parlo de marcar-ne 50, però almenys que dos tres jugadors marquessin 15-20 o deu gols. I això no ho tenim. Aquest és el nostre major problema aquest any. Per exemple, el dia de Copa contra el Barça vam fer moltes ocasions però un rival amb tanta qualitat et castiga. Cristiano no està aquí però no podem queixar-nos deu anys que no hi és. El club ha posat fe en altres jugadors com Gareth, Asensio, Karim, ha portat Mariano i està Vinícius, que l’està fent molt bé per a l’edat que té. Però a vegades les coses no surten com volem. L’única manera de solucionar-ho és treballar i sortir junts, el Madrid sempre estarà a dalt, algunes vegades pot ser que no, però sempre tornarà“.

 

La realitat és que, en l’aspecte golejador, alguns jugadors sí que han reaccionat amb nota a la marxa de Cristiano. Benzema i Sergio Ramos, per exemple, han passat de 7 i 4 dianes a 30 i 11, respectivament, encara que el segon ha vist engreixades les seves xifres gràcies als llançaments de penal (9). D’altra banda, el dard enverinat de Modric ha anat dirigit a Bale, Asensio, Kroos, Lucas Vázquez i Isco, entre d’altres, que no passen pel seu millor moment.

 

No obstant això, en relació al gal·lès, que l’altre dia va ser xiulat amb força pel Santiago Bernabéu, Modric ha sortit al pas per defensar-lo. “No podem oblidar el que ha fet per aquest club. Sembla que s’oblida tot molt fàcil i no es pot fer encara que sembli que ara no està en el seu millor moment de forma. Té ganes, treballa i vol que torni el Gareth de sempre per ajudar l’equip”, ha valorat el migcampista croat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa