Marcelo evita la punxada del Madrid (2-1)

S’esgoten les jornades i el Madrid no punxa. El València era l’avant-penúltima esperança blaugrana però el Madrid ha tornat a guanyar. Parejo ha empatat a un al minut 83 però Marcelo ha posat la directa i ha fet el 2-1 al 86. El Madrid recupera les tradicions després del gol del Barça al minut 90-i-Messi i torna a sumar els tres punts a la recta final del partit.

Tot i no ser superior, tot i les bones combinacions del València en atac, tot i que Cristiano ha fallat un penal, tot i que el partit sempre ha albergat un fil d’esperança pel conjunt che i de retruc, pels aficionats barcelonistes, el Madrid continua amb la Lliga a la seva mà.

El davanter del Madrid ha fet l’1-0 al minut 26 creuant amb el cap la pilota i deixant sense opcions Diego Alves. El conjunt blanc s’ha avançat quan menys ho mereixia, a la primera oportunitat que ha tingut, quan el València estava sent superior.

El Madrid s’ha apropat més a l’àrea del València a la segona meitat, quan la benzina escassejava i les forces dels che eren més minses. No ha faltat la inestimable ajuda de l’àrbitre, Gil Manzano, que ha xiulat un penal inexistent de Parejo sobre Modric.

L’ha fallat Cristiano que, qui ens ho havia de dir, és el jugador madridista que més penals ha fallat a la història del club blanc. Diego Alves imposa i CR7 l’ha llançat pitjor del que és habitual en ell. El brasiler s’ha estirat a l’esquerra i ha interceptat el cuir, deixant perplex Chamartín, que esperava tancar el matx des del punt de penal.

S’ha estirat aleshores el València, crescut per la inèrcia de l’aturada de Diego Alves. Parejo, de falta directa, ha empatat el partit al 83. El Bernabéu ha estat a la vora del cobriment de cor però Marcelo, al 86, ha superat Alves amb cama dreta i dóna tres punts d’or i una vida extra a Zinedine Zidane. El Madrid, a aquesta lliga, ha sumat 17 punts als darrers 10 minuts.