Món Esport
El Madrid segueix l’estela del Barça al ritme de Benzema (3-0)
  • CA

El Reial Madrid no falla i manté el seu pols particular amb del Barça. El conjunt blanc ha patit, però ha superat el València a l’estadi Di Stéfano de Valdebebas gràcies a dos gols de Karim Benzema i un de Mario Asensio (3-0). Els de Zidane no han esvaït els dubtes, sobretot a la primera meitat, però tot i això han esquivat una pedra complicada en el seu camí cap al títol de Lliga. Els madrilenys, no obstant això, encara necessiten un error del Barça per guanyar la competició de la regularitat.

La primera meitat del compromís ha estat completament marcada per la polèmica. Després d’un bon inici local, en el minut 20 Rodrigo ha batut Courtois. L’àrbitre no ha anul·lat la diana, però el VAR li ha recomanat que revisés la jugada. Maxi Goméz, en posició antireglamentària, no ha tocat la pilota, però Sánchez Martínez ha considerat que obstaculitzava Varane. Abans d’aquesta acció, el mateix Rodrigo havia estavellat una pilota al pal. El partit ha arribat al descans amb empat a zero, ja que el Madrid també s’ha aproximat amb perill, però ha topat amb Cillessen.

La represa, però, ha estat de clar color blanc. El Madrid ha fet un pas endavant i els de Celades no han sabut oferir resposta. Benzema, per partida doble, i Mario Asensio, en la primera pilota que ha tocat després de molt de temps lesionat, han sentenciat el València. Els de Zidane han continuat la seva persecució al Barça, que aquest divendres té un compromís molt complicat al Sánchez Pizjuán, estadi del Sevilla, sense marge d’error.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa