Món Esport
El Madrid, en quarantena: un jugador de bàsquet dona positiu pel coronavirus

El Reial Madrid està en quarantena pel coronavirus després que un jugador de la primera plantilla de la secció de bàsquet, Trey Thompkins segons ha informat La Sexta, hagi donat positiu. Els integrants de tots els equips del club blanc han estat enviats a casa durant quinze dies, segons ha confirmat l’entitat merengue mitjançant un comunicat.

“Des d’aquest moment s’ha efectuat la recomanació de romandre en quarantena tant al primer equip de bàsquet com al primer equip de futbol, ja que ambdues plantilles comparteixen instal·lacions a la Ciudad Real Madrid. Així mateix, s’ha decidit tancar les instal·lacions de la nostra ciutat esportiva i es recomana també que romangui en quarantena tot el personal del Madrid”, ha informat el club blanc.

La situació de l’equip de Zinedine Zidane ha estat el desencadenant que ha provocat la suspensió de la competició a la Primera i la Segona Divisió espanyoles. LaLiga ha fet oficial la decisió mitjançant un comunicat que ha confirmat, després d’uns dies de reunions i moltes decisions, que el futbol espanyol s’atura completament.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa