Món Esport
El Madrid se sent perjudicat pels horaris i es queixa a la Lliga
  • CA

LaLiga ha publicat aquest dilluns els horaris de les jornades 33 i 34 de la Lliga Santander. El Barça rebrà l’Atlètic de Madrid el dimarts 30 de juny i visitarà el diumenge 5 de juliol el Vila-real, mentre que el Reial Madrid jugarà a casa contra el Getafe el dijous 2 de juliol i el mateix diumenge viatjarà a Bilbao per intentar emportar-se els tres punts de San Mamés en un partit en horari de migdia (14.00 hores). Tots els altres compromisos esmentats es jugaran a les 22.00 hores.

Les novetats no han estat massa ben rebudes a les oficines del Santiago Bernabéu. Segons han informat els principals diaris madrilenys, el club presidit per Florentino Pérez ha transmès extraoficialment a LaLiga el seu malestar pel fet que el Barça compti amb cinc dies sencers entre la jornada 33 i la 34 i que l’equip de Zidane hagi de disputar 180 minuts amb menys de 72 hores de marge. A la polèmica arbitral originada a partir de diverses decisions polèmiques a favors dels blancs, ara s’hi afegeixen les queixes pels horaris.

Cal destacar que no és la primera vegada que el Madrid es queixa pels horaris de la Lliga després de l’aturada forçada pel coronavirus. Als futbolistes del club blanc no els agrada massa el fet d’haver de jugar la gran majoria de partits a les 22.00 hores per motius molt més comercials que de temperatura o sensació tèrmica. En aquest aspecte, el Barça s’ha abonat encara més a aquesta franja: sis dels set primers duels postconfinament els jugarà en aquest horari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa