Món Esport
Empitjora l’estat de salut de l’expresident del Madrid Lorenzo Sanz

L’estat de salut de Lorenzo Sanz ha empitjorat aquest dimecres. L’expresident del Madrid ha patit una fallada renal que s’ha sumat a la insuficiència respiratòria provocada pel coronavirus.

Lorenzo Sanz, president del Reial Madrid entre el 1995 i 2000, va ser ingressat aquest dimarts en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de la Fundació Jiménez Díaz amb pronòstic greu i aquest dimecres ha empitjorat, segons ha explicat el seu fill, Lorenzo Sanz Jr, en el seu compte oficial de Twitter.

“Acabem de parlar amb el metge i les notícies no són gens bones. Al marge de la insuficiència respiratòria, se li ha afegit una fallada renal per la infecció greu. Cal esperar 24 hores però a causa de la seva edat (76 anys) està molt complicat. El pitjor és no poder estar al costat d’ell”, indica.

Durant la presidència de Sanz, el conjunt blanc va aconseguir dues Lligues de Campions, una Lliga (1997), una Copa Intercontinental (1998) i una Supercopa d’Espanya (1997), així com una Lliga i una Recopa de bàsquet.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa