Món Esport
Lopetegui té les hores comptades al Madrid
  • CA

La situació de Julen Lopetegui al Reial Madrid sembla insalvable. Segons bona part dels mitjans de comunicació de la capital d’Espanya, Florentino Pérez va decidir aquest diumenge acomiadar l’entrenador basc després de reunir-se amb les seves persones de confiança i l’anunci es podria fer oficial abans del Clàssic del Camp Nou, previst per al pròxim diumenge 28 d’octubre a les 16.15 hores.

 

La crisi de resultats i, sobretot, la nul·la capacitat de reacció mostrada per Lopetegui fins al moment, ha precipitat una decisió que troba en el seu argument principal el fet de trobar un relleu d’urgència abans de visitar el Barça per rellançar, anímicament i física, un conjunt que està naufragant a la Lliga Santander. El Madrid no ho anunciarà fins que no tingui lligat el seu substitut. Antonio Conte, Santiago Solari, Roberto Martínez o José Mourinho són els noms, sempre segons els mateixos mitjans, que s’estan estudiant a Chamartín.

 

Lopetegui, però, sí que seurà a la banqueta del Santiago Bernabéu en el compromís madrileny d’aquest dimarts a la Champions League, contra el Viktoria Pilsen. Tot i que la premsa espanyola assegura que ni una victòria evitaria el seu acomiadament, ell s’ha mostrat ferm en la roda de premsa prèvia al matx. “No penso en res més que en el partit de demà, que ens il·lusiona molt i l’afrontem amb la màxima energia. Si voleu veure un entrenador enfonsat, no em mireu a mi“, ha explicat. “Encaro el dia a dia amb la normalitat de sempre i ho veig tot molt normal. Aquests últims dies m’he dedicat a analitzar el rival i preparar el partit, no miro més enllà d’aquest escenari perquè és la responsabilitat m’obliga a fer-ho”.

 

“En aquest club he après a lluitar i això ho tinc molt clar. Lluitaré perquè sóc a temps de capgirar una situació que no és la millor”, ha continuat valorant abans de dir que no sap si serà l’entrenador del Madrid en el Clàssic del pròxim cap de setmana: “Només sé que ara estic aquí i no puc confirmar més perquè no ho sé. Demà seré l’entrenador, però no sé el que passarà més enllà, ni d’aquí a una setmana ni d’aquí a un any”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa