Món Esport
Lopetegui, a l’espera del veredicte de Florentino: “Estic trist, però amb forces”
  • CA

Julen Lopetegui pot estar vivint les seves últimes hores al capdavant del Reial Madrid. La ‘maneta’ al Camp Nou el deixa d’allò més debilitat i Florentino Pérez el podria fulminar d’un moment a un altre. L’entrenador basc, però, ha explicat que encara té forces per reconduir el rumb de l’equip. “Estic trist, com ho està el vestidor, però tinc forces. Crec que tot és reversible, sobretot el temps que queda”, ha comentat l’encara tècnic del Madrid mentre deia: “Els jugadors estan agafant la forma. L’equip té vida durant tota la temporada i tinc forces per seguir al capdavant de la plantilla“. 

 

Més enllà de la seva posició personal, el mateix Lopetegui ha intentat explicar com es troba el vestidor després de la desfeta a feu blaugrana: “És una derrota dura, sempre és dura al camp del Barça. Hem tingut ocasions clares a la segona meitat, però no hem pogut empatar. Al final ells han estat superiors, tot i que sense grans ocasions”. Al fil del seu anàlisi del duel, el mateix Lopetegui ha dit que “el 5-1 és un càstig excessiu” i ha afegit: “El resultat no reflecteix la realitat del partit”.

 

Lopetegui, que sobre el seu futur ha dit que “no sóc jo qui he de prendre les decisions”, ha repassat el mal tràngol de les últimes setmanes, culminat avui al Camp Nou: “Han passat moltes coses aquestes setmanes, i jo com a entrenador, em toca agafar-les, assumir-les, i millorar-les. Les dinàmiques s’acaben en algun moment. Estic convençut que l’equip seguirà, es retrobarà i acabarà donant la seva millor versió”. 

 

Lopetegui, al top 5 dels pitjors debutants 

 

Julen Lopetegui ja és un dels 5 pitjors entrenadors debutants de la història del Reial Madrid. L’entrenador basc, així mateix, iguala els registres de tècnics històrics com Quirante, Encinas, Keeping i Hertzka.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa