Món Esport
La Fiscalia es querella contra Falcao i Fabio Coentrao per frau fiscal
  • CA

La Fiscalia de Madrid s’ha querellat contra els futbolistes Radamel Falcao i Fabio Coentrao per haver defraudat, presumptament, diversos milions d’euros a Hisenda durant els darrers anys, segons ha informat el diari El Mundo. Concretament, a Falcao se l’acusa d’un frau de 5,66 milions d’euros durant la seva etapa a l’Atlètic de Madrid, mentre que Coentrao hauria defraudat 1,26 milions en les declaracions d’IRPF del 2012, 2013 i 2014, ja essent jugador del Reial Madrid.

La Fiscalia creu que ambdós futbolistes van utilitzar les seves empreses particulars, amb seu a paraïsos fiscals, per evadir els impostos corresponents. Segons l’escrit, Falcao “va ometre en la seva declaració de l’Impost Sobre la Renda de les Persones Físiques quantitat percebudes per rendiments del treball”, havent defraudat 822.609 euros en l’exercici del 2012 i 4.839.253 en el del 2013.

 

Pel què fa Fabio Coentrao, el futbolista del Reial Madrid està acusat d’un “frau tributari quantifiat per la Inspecció d’Hisenda en 352.620,34 euros en l’exercici del 2012, 428.757 euros en l’exercici del 2013 i en 510.021 euros en el del 2014″.

L’exjugador de l’Atlètic de Madrid hauria evadit els impostos a través de tres societats radicades a les Illes Verges Britàniques, Panamà i Irlanda, mentre que l’actual jugador blanc ho feu també a Panamà i Irlanda. Cal recordar que l’agent dels dos futbolistes és Jorge Mendes, el mateix representant de Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, James Rodríguez i Ricardo Carvalho, també en el punt de mira per haver comès presumptes irregularitats fiscals a través de diverses trames empresarials instal·lades en paraïsos fiscals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa