Món Esport
La Fiscalia denuncia Carvalho i Di María per delicte fiscal
  • CA
Ángel Di María, exjugador del Reial Madrid. | EFE

 

La Fiscalia de Madrid ha denunciat, segons ha explicat la Cadena SER aquest dimecres, els exjugadors del Reial Madrid Ángel Di María i Ricardo Carvalho per presumpte frau fiscal. A més, estudia la possibilitat de fer-ho, també, sobre el futbolista blanc Fabio Coentrao i l’exmatalasser Radamel Falcao. Tot ells s’han unit a la investigació oberta sobre l’exmigcampista del Madrid i actual jugador del Bayern de Munic, Xabi Alonso, iniciada el 2014. De Cristiano Ronaldo, però, no se’n sap res.

Segons explica la ràdio estatal, Di María i Carvalho, actualment a la lliga francesa defensant els colors del PSG i el Mònaco, respectivament, se sumen a la causa oberta contra Xabi Alonso, a qui Hisenda reclama 3 milions d’euros dels ingressos corresponents als drets d’imatge.

 

La investigació es podria ampliar ara a l’actual lateral esquerre del Reial Madrid, Fabio Coentrao, que segons va explicar el periodista de la Cadena COPE, Paco González, no ha fet mai la declaració de la renda a Espanya des que el 2011 fitxés pel conjunt blanc.

Pel que fa Cristiano Ronaldo, el jutge Arturo Zamarriego va prohibir la publicació d’informació arran de l’exclusiva d’El Mundo, on s’acusava el portuguès d’haver facturat 150 milions d’euros pels seus drets d’imatge a través d’una companyia a les Illes Verges Britàniques i no haver declarat la quantitat obligatòria a la Hisenda espanyola. Segons explica la SER, la Fiscalia ha recolzat el jutge i ha demanat que “no es publiquin dades obtingudes de forma il·lítica” per existir la possibilitat de “perjudicar les actuacions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa