Món Esport
La crisi del Madrid provoca un cisma entre Florentino Pérez i Sergio Ramos
  • CA
Ramos demana disculpes a un company | EFE

La setmana nefasta que està vivint el Reial Madrid, eliminat de la Copa i de la Champions i pràcticament descartat de la lluita pel títol de Lliga, i amb Vinícius, Carvajal i Lucas Vázquez lesionats, ha inclòs també una forta discussió entre el president de l’entitat, Florentino Pérez, i el capità blanc, Sergio Ramos, de la qual es fa ressò el diari ‘As’. Segons aquest mitjà, després de l’eliminació europea es va produir una forta discussió als vestidors del Santiago Bernabéu entre tots dos.

 

Florentino va anar elevant el to, fins a acusar el vestidor de falta de dedicació, d’excés de dies lliures i, fins i tot, d’actitud “vergonyosa”. Ramos l’hauria replicat, acusant-lo a ell i a la seva junta directiva de mala planificació i de culpables del desastre. La pugna hauria arribat al punt de que Florentino va arribar a dir: “Et faig fora“. I Ramos, dur, va respondre-li: “Tu em pagues i jo me’n vaig”. Poc després, mirant al president, el central blanc va deixar-li clar que ell s’ha “partit la cara per aquest escut, per aquest club i fins i tot per tu”. Tota la plantilla hauria estat testimoni de la discussió. En els últims dies, l’afició blanca ha clamat demanant la dimissió del president blanc. 

 

Instants després, la junta directiva del Madrid va reunir-se fins la matinada i va estudiar la possibilitat de destituir Santiago Solari com a entrenador blanc i recuperar un José Mourinho que va deixar oberta la possibilitat de tornar a la casa blanca: “No tindria cap problema a tornar al Madrid”. Les relacions de Mourinho amb homes com Casillas o Ramos van quedar molt tocades després de la primera etapa del portuguès al conjunt madridista. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa