La Copa anima el Madrid (0-4)

Primer partit dL (després de Lopetegui), primera victòria. El Reial Madrid ofega les penes després de l’estrepitosa desfeta contra el Barça amb una victòria còmode contra el Melilla en el duel corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei (0-4). Benzema, Asensio, Odriozola i Cristo González marquen els gols madrilenys en un vespre passat per aigua a la ciutat situada al nord d’Àfrica.

A banda dels “dos collons” que va prometre com a solució de la crisi blanca, Solari també ha evitat qualsevol possibilitat d’ensurt fent jugar, contra un equip de la Segona Divisió B, futbolistes com Sergio Ramos, Benzema, Keylor Navas, Asensio, Dani Ceballos, Lucas Vázquez o Odriozola. Marcos Llorente ha tornat a tenir minuts després de molt temps, Vinícius ha fet de les seves per la banda esquerra de l’atac madridista i Javi Sánchez, del Castilla, també ha estat titular, però el Madrid ha arribat a Melilla amb un onze de molt nivell. La situació no estava per fer invents.

Tot i que en els primers quinze minuts d’ambdues meitats el Melilla ha posat contra les cordes el campió d’Europa i ha tingut algunes oportunitats per marcar, la resta d’hora restant ha vist com el Madrid imposava la seva autoritat sobre el terreny de joc i en el resultat. Benzema, en aprofitar una centrada d’Odriozola (i una badada defensiva local) i Asensio han fet dues dianes per encarrilar l’eliminatòria en els primers quinze minuts; Odriozola, després d’una rematada de Vinícius al travesser, i Cristo González, convertint en gol una centrada del lateral dret basc, han sentenciat el matx a la represa.

El Melilla ha intentat respondre amb més ganes que futbol i els seus aficionats no han pogut celebrar cap gol del seu equip. Així, Solari ha començat amb bon peu la seva etapa com a entrenador interí del Reial Madrid. Si Florentino Pérez no ho evita amb algun fitxatge per a la banqueta del Santiago Bernabéu, l’argentí tindrà una nova oportunitat per demostrar la seva vàlua aquest dissabte contra el Valladolid (16.15 hores).