L’afició del Madrid clama per la dimissió de Florentino Pérez
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press

En una setmana, el Reial Madrid ha estat eliminat de la Copa del Rei i de la Champions League i, per si no n’hi hagués prou, s’ha instal·lat a dotze punts del líder de la Lliga, el Barça. La dura desfeta contra l’Ajax en la competició continental ha estat la gota que ha fet vessar el got: durant i després d’aquesta, els afeccionats blancs van demanar la dimissió de Florentino Pérez.

 

Els seguidors madridistes no han perdonat que el seu president no vagi reaccionar a l’adeu de Cristiano amb un projecte il·lusionant. El màxim mandatari no va fer cap fitxatge per suplir els gols del portuguès ja que confiava que Bale, Asensio i companyia fessin un pas endavant, però aquest no s’ha produït i, pràcticament segur, el Madrid acabarà la temporada sense títol.

 

La reacció del Bernabéu, és clar, no es va fer. “Florentino dimissió”, va clamar una afició que ha vist com el seu equip ha agafat vacances a principis de març. La plantilla ha estat lluny del seu nivell i cap dels entrenadors d’aquesta temporada, ni Lopetegui ni Solari, ha estat a l’altura de les expectatives, però els madridistes tenen clar que la culpa principal és del president de l’entitat.Nou comentari