Món Esport
Mbappé i el PSG poden humiliar encara més el Reial Madrid

Kylian Mbappé i el PSG han donat un dels cops més durs al madridisme dels darrers anys. El Reial Madrid i el seu president, Florentino Pérez, estaven convençuts que podrien entabanar-lo per fitxar-lo lliurement aquest estiu, però el París Saint-Germain, sigui econòmicament, esportivament o sentimentalment, ha passat la mà per la cara als merengues i ha renovat el futbolista per tres anys, cosa que ha suposat un fet gairebé sense precedents per a la moral eternament guanyadora del Madrid. El triomf a la final de la UEFA Champions League, però, ha ajudat els madridistes a superar la decepció de Mbappé. Quan creien que ja no hi haurien de tornar a pensar, ha aparegut una informació que obre un nou conflicte entre el jugador i el club.

El PSG s’interessa en Tchouaméni, objectiu del Madrid

Amb els diners que Florentino ha estalviat per Mbappé, ha posat el focus en el migcampista francès del Mònaco Aurélien Tchouaméni. Es tracta d’un jugador jove que ha fet una gran temporada a la Ligue 1 i que té un molt bon potencial. La premsa de Madrid ha fet portades darrerament en les quals s’assegura sense cap mena de dubte que Tchouaméni s’incorporarà al Reial Madrid. Tanmateix, el PSG ha aparegut de cop i volta en les darreres hores per donar un cop d’efecte significatiu en aquesta operació.

Segons informen els mitjans francesos, el club parisenc, que ja havia mostrat el seu interès per Tchouaméni recentment, està disposat a fer una oferta milionària per al migcampista que pugui desviar-lo del Madrid. Florentino ofereix uns seixanta milions d’euros al Mònaco, però el PSG podria arribar fins als cent milions, cosa que suposa una oferta molt més atractiva per al club monegasc. Caldrà veure si des del Principat prefereixen reforçar un rival de la Ligue 1 a canvi de més diners o evitar que el PSG sigui encara més fort acceptant una oferta inferior.

Mbappé podria ser clau en aquesta operació

El cas, però, és que el PSG com a club no és l’únic obstacle amb el qual s’està trobant el Madrid. Segons informa el diari Sport, Kylian Mbappé ha intercedit personalment en aquesta operació i estaria intentant convèncer Tchouaméni de fitxar pel seu equip. Tots dos comparteixen vestidor a la selecció francesa i Mbappé l’estaria temptant amb la idea de poder conquerir junts una Champions amb un conjunt francès, cosa que només ha passat una vegada, amb la Copa d’Europa de l’Olympique de Marsella de 1993. Així doncs, el conflicte entre Mbappé i el Madrid es podria traslladar també als Bleus, on Karim Benzema també podria parlar amb Tchouaméni durant la concentració de la UEFA Nations League.



Més notícies
Leo Messi, després de guanyar la Finalissima | Europa Press
L’enèsima meravella de Leo Messi
Notícia: L’enèsima meravella de Leo Messi
Comparteix
El futbolista argentí ha liderat el triomf de la seva selecció a la Finalissima contra Itàlia
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Notícia: La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Comparteix
El club francès busca fer un cop de timó aquest estiu per tornar a lluitar per la Champions
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona
Thibaut Courtois, porter del Reial Madrid | Europa Press
A Madrid es desferma una onada d’odi contra el porter del Reial Madrid
Notícia: A Madrid es desferma una onada d’odi contra el porter del Reial Madrid
Comparteix
Thibaut Courtois s'ha convertit en l'enemic públic númeru u dels seguidors de l'Atlètic de Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa