Món Esport
El madridisme es podria endur una decepció històrica amb Mbappé
  • CA

Malgrat que el mercat de fitxatges d’estiu ja ha tancat i que encara queda molt perquè obri el d’hivern, el davanter francès del París Saint-Germain (PSG) Kylian Mbappé continua protagonitzant serials sobre el seu futur. Si bé ara fa pocs dies deixava entreveure una possible marxa al Reial Madrid l’estiu del 2022, la seva mare, Fayza Lamari, ha parlat de tot el contrari i ha insinuat que el més probable és que acabi renovant amb el PSG.

El madridisme somia amb l’arribada d’un dels millors jugadors del món com és Mbappé des de fa anys. Aquest estiu, amb una oferta de 200 milions d’euros del president Florentino Pérez al PSG, ho han vist més a prop que mai, però el club francès s’ha negat a vendre’l. El juny del 2022 l’astre parisenc finalitza contracte i podrà marxar lliure, però la intenció dels propietaris qatarians del seu equip és poder-lo convèncer amb una renovació difícil de rebutjar.

En aquest sentit, Fayza Lamari ha concedit una entrevista al mitjà francès Le Parisien en la qual ha donat a entendre que aquesta renovació amb el PSG és l’opció més probable al dia d’avui. “Estem parlant de signar un nou contracte i les coses van bé”, assegura la mare d’Mbappé, “fa poc he parlat amb Leonardo (el director esportiu del club) i estem treballant per buscar una solució”.

Lamari també ha parlat del seu fill com una persona de canvis d’idees ràpids i inesperats, amb la qual cosa ha volgut deixar clar que actualment no hi ha cap certesa de la seva marxa al Madrid aquest estiu, ja que no es manté ferm en cap postura. El fet d’estar jugant a la seva ciutat natal i de tenir tota la família a prop podrien decantar la balança a favor d’una renovació que deixaria el madridisme molt tocat.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | París Saint-Germain
Al PSG ja consideren Sergio Ramos com un cas perdut
Notícia: Al PSG ja consideren Sergio Ramos com un cas perdut
Comparteix
"La seva realitat és diferent de la del 2014", confessa el tècnic Mauricio Pochettino
Messi, Mbappé i Neymar, al PSG | Europa Press
Mbappé revela com Messi s’ha fet l’amo i senyor del PSG
Notícia: Mbappé revela com Messi s’ha fet l’amo i senyor del PSG
Comparteix
"Hi ha una jerarquia establerta", ha declarat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a octubre 06, 2021 | 19:47
    Pol octubre 06, 2021 | 19:47
    Seria graciós, però per A o per B el Madrid es reforçarà molt en els vinents mercats ja que ha estat estalviant i podrà invertir fortament en nous fitxatges. El Barça trigarà un xic més en poder reforçar-se així que durant un temps el Madrid ens serà clarament superior i tocarà patir. Tant de bó que m'equivoqui.
  2. Icona del comentari de: Hombre.. a octubre 06, 2021 | 20:28
    Hombre.. octubre 06, 2021 | 20:28
    Yo diría que tocado es pagar 130 millones por Coutinho, y consecuentemente, por fichajes de Griezman, Coutinho y Pajnic sin tener dinero, entre otras, tener una súper deuda .. eso es una decepción .. esa noticia sería una decepción, pero podrían llegar otros jugadores por que el club está saneado.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa