Món Esport
Kroos es posiciona en contra de la rebaixa salarial als futbolistes

El migcampista del Reial Madrid Toni Kroos s’ha mostrat en contra d’una rebaixa salarial per la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus i s’ha posicionat a favor que es pagui “el salari complet als jugadors i que els futbolistes facin coses assenyades amb ell”. “Una reducció de sou és com una donació en va. O per al club”, ha assenyalat al programa de televisió SWR Sport.

En aquest sentit, ha advocat perquè cadascú prengui les decisions que consideri convenients en aquesta situació. “A tots se’ns demana que ajudem on sigui necessari, i hi ha molts llocs on és necessari“, ha comentat Kroos, que compta amb una fundació per assistir a nens malalts i amb malalties terminals.

D’altra banda, el campió del món del 2014 s’ha mostrat preocupat pel “sistema global del futbol”. “Molts clubs manquen d’ingressos planificats. També depèn de quant temps estigui aturat tot. Si, per exemple, el futbol torna durant el mes de maig, segurament es trobaran solucions. Si es necessita fins a l’hivern, crec que algú ja no resistirà. Aquest escenari canviaria el futbol tal com el coneixem”, ha apuntat.

Finalment, Kroos ha considerat que els mercats de fitxatges patiran el cop de la pandèmia. “És qüestionable que a partir d’ara es puguin pagar determinades xifres. Crec que sorgiran molts problemes”, ha sentenciat.Més notícies

Leo Messi se suma a la marató solidària contra el coronavirus

Notícia: Leo Messi se suma a la marató solidària contra el coronavirus
Comparteix
El capità del Barça s'ha apuntat a la iniciativa de Carlos Latre per recaptar fons per a la investigació d’una vacuna contra la Covid-19
Notícia: Leo Messi se suma a la marató solidària contra el coronavirus - Mobile

El Barça inicia una campanya d’assistència als socis més grans de 80 anys

Notícia: El Barça inicia una campanya d’assistència als socis més grans de 80 anys
Comparteix
El club blaugrana arriba a un acord amb la Creu Roja dirigit als culers més veterans
Notícia: El Barça inicia una campanya d’assistència als socis més grans de 80 anys - Mobile

Nou comentari

Comparteix