Encara que Florentino Pérez ho ha intentat evitar fins al final, el Reial Madrid no ha pogut girar l’esquena a la realitat i també ha hagut de pactar una rebaixa salarial amb els esportistes per pal·liar l’impacte de la crisi del coronavirus. El club blanc ha anunciat aquest dimecres que els jugadors i els tècnics de les primeres plantilles de futbol i bàsquet, encapçalades pels seus capitans i juntament amb els respectius executius, “han acordat rebaixar-se voluntàriament el seu salari entre un 10% i un 20%”.

La quantitat final a la qual renunciïn els jugadors de futbol i bàsquet anirà “en funció de les circumstàncies que afectin la temporada 2019/20”. “Aquesta decisió, adoptada per jugadors, entrenadors i empleats, evita mesures traumàtiques que afectin la resta de treballadors i contribueix amb els objectius econòmics de l’entitat davant la disminució d’ingressos que està patint aquests mesos a conseqüència de la suspensió de les competicions i de la paralització de gran part de la seva activitat comercial”, ha explicat el Madrid.

“El comitè d’empresa del club dona suport enèrgicament a aquesta decisió, que considera responsable i modèlica”, ha afegit l’entitat madrilenya, que s’ha mostrat “orgullosa” de “tots els que formen aquesta família i els seus valors” i ha enviat el seu suport a tots ciutadans que han patit les conseqüències directes o indirectes de la Covid-19, “especialment aquells que hagin perdut algun familiar”.Més notícies

Les condicions de l’ERTO que el Barça ha aplicat a 309 treballadors

L’expedient es farà efectiu el pròxim 14 d’abril i no impedirà als treballadors ingressar íntegrament al seu salari

Mourinho demana disculpes per haver-se saltat el confinament

L’entrenador del Tottenham reconeix el seu error i que “les meves accions no s’han ajustat al protocol establert”

Comentaris

    Guaita-que-fan-ara Abril 09, 2020 | 11:35
    Es rebaixen els'ous?. Doncs els devien tenir molt alts potser. (l'acudit dels dijous)

Nou comentari