El davanter del Reial Madrid Luka Jovic ha arribat a un acord amb la Fiscalia sèrbia per a eludir la pena de presó per saltar-se el confinament obligatori al seu país durant el mes de març i pagarà una multa d’uns 30.000 euros, segons han informat diversos mitjans del país balcànic.

Per ordre del Jutjat de Primera Instància núm. 1 de Belgrad, el jugador madridista ha comparegut aquest dimarts davant la Fiscalia per sotmetre’s a un interrogatori i intentar evitar el procés penal. Amb això, es pretenia arribar a un acord per evitar la possible pena de presó per incomplir al març el confinament domiciliari de 14 dies al qual havien de sotmetre’s els ciutadans serbis que arribaven de països amb alt índex de contagi, com Espanya.

En la seva compareixença, Jovic ha acceptat el càrrec “d’incompliment de la normativa sanitària durant la pandèmia” i ambdues parts han arribat a un acord pel qual el futbolista pagarà concretament 29.773 euros que es destinaran “a fins humanitaris”.

Durant el mes de març, quan va esclatar la pandèmia de coronavirus a Espanya i es van suspendre les competicions, Jovic va viatjar a Sèrbia, on les condicions de confinament domiciliari eren diferents de les vigents llavors en tot el territori espanyol, unes mesures que no va tenir en compte i que va acabar incomplint.Més notícies

Més males notícies al Madrid: Fede Valverde es lesiona i estarà més d’un mes de baixa

El migcampista uruguaià pateix una fissura en l’espina tibial posterior de la cama dreta

Surrealista: el Madrid es queixa del VAR

Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals del club blanc, ha lamentat l'arbitratge rebut a Mestalla després d'haver celebrat el seu funcionament en el clàssic

Nou comentari