Javier Tebas defensa el Reial Madrid i assenyala l’alcalde de Vigo

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha assegurat haver mantingut diverses converses amb el Reial Madrid després de suspendre’s el partit que el conjunt blanc havia de jugar aquest diumenge davant el Celta, a l’estadi de Balaídos. Tebas ha afirmat que no va rebre cap tipus de pressió i que l’equip de Florentino Pérez tan sols va fer “tot el possible per poder jugar-lo”.

“No va pressionar. Vaig tenir converses amb el Reial Madrid i l’única cosa en què estaven interessats era a jugar el partit i volia fer tot el possible. L’alcalde és el responsable del tancament del recinte”, ha dit Tebas durant la presentació de l’informe Transfer Review, que recull informació sobre els principals moviments de fitxatges del futbol europeu.

 

A més, ha assenyalat que no es pot culpar l’estat de l’estadi de Balaídos perquè hi havia vents huracanats a tot Galícia. “Si haguessin caigut quatre gotes, estaríem d’acord tots. I per a molts sembla que allò no va ser res”, ha indicat. “No podem dir que els estadis estan malament i no podem prendre cap mesura. Només hem de seguir com ho estan fent els clubs, millorant els seus estadis.

D’altra banda, Tebas no ha criticat el comunicat emès pel Reial Madrid, en el qual es lamentaven les “desafortunades” declaracions de l’alcalde de Vigo, Abel Caballero. L’expolític de Fuerza Nueva ha explicat que el conjunt blanc “pot tenir una mica de raó”, però que ell no hauria actuat d'”una forma tan dràstica com ha fet” l’equip de Chamartín.

 

El president de LaLiga ha afirmat que no sap quan es jugarà el partit entre el Celta i el Reial Madrid perquè no és una decisió que correspongui a l’organisme que dirigeix, però que proposaran “diverses dates” a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). “Som un més dels que escolten, però proposarem dates a la RFEF, que és l’òrgan competent. Jo no poso els horaris. Farem diverses recomanacions”, ha subratllat.Nou comentari