Món Esport
Indignació de la Reial Societat amb l’arbitratge contra el Madrid
  • CA

“Així, impossible”. D’aquesta forma titula, la pàgina web oficial de la Reial Societat, la crònica del partit dels bascos contra el Reial Madrid, marcat completament per tres decisions molt polèmiques a favor dels blancs. El club de Sant Sebastià se sent molt perjudicat pel que va passar sobre la gespa del Reale Arena i així ho ha exterioritzat públicament, no només amb el text sobre el compromís sinó també mitjançant les declaracions del seu entrenador i d’alguns futbolistes.

“No estem tristos, perquè la imatge de l’equip ha estat molt bona i hem recuperat les bones sensacions que teníem abans de l’aturada. Estem enfadats per l’arbitratge, ja que són jugades que han desequilibrat la balança. En el fora de joc posicional estic a cinc metres de Courtois”, ha valorat Mikel Merino. “Té temps de sobres per veure la pilota. A mi em sorprèn la rapidesa amb què l’àrbitre assistent ha aixecat la bandera. No sé si a l’altra àrea ho hagués fet de la mateixa forma”, ha afegit.

“L’equip se’n va bastant enfadat. Des de dins del camp no hem entès algunes decisions de l’àrbitre”, ha afegit Portu, exjugador del Girona i actualment membre de la plantilla de la Reial Societat. “Davant l’adversitat no hem deixat de treballar. Mereixíem molt més. Estem dolguts perquè no hem pogut aconseguir els tres punts i molestos perquè, amb tot el que hem treballat, els petits detalls, entre ells les decisions arbitrals, han marcat el partit”, ha sentenciat Imanol Alguacil, tècnic del club basc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa