Gil Manzano manté líder el Madrid (2-3)

El Vila-real ha volgut incendiar la Lliga però no l’han deixat. Els groguets han estat millors que el Madrid. Un gol de Trigueros i un altre de Bakambu han donat ales als de La Plana però l’àrbitre, un cop més, ha impulsat el Madrid cap a la victòria de manera descarada.

El Madrid ha perdut l’aura. És vulnerable i té poc futbol. Però no es desprèn de les ajudes arbitrals. S’ha acabat el minut 90 i Ramos però no els cops de mà des del col·lectiu arbitral.

El Vila-real ha superat el conjunt blanc al llarg de gran part del matx. El mig del camp castellonenc ha desbordat el madridista i ha desconnectat la BBC de l’equip. Trigueros i Bakambu, en menys de déu minuts, han posat cap per avall la Lliga, deixant el Madrid tercer a la classificació.

Com diria el president Núñez, “no se pot permitir”. Bale ha escurçat distàncies i l’àrbitre, Gil Manzano, s’ha encarregat de la resta. Sense cap mena de pudor, Gil Manzano ha assenyalat un penal inexistent per mans de Bruno Soriano dins l’àrea.

Encara està calenta la fotografia de Bruno Soriano fent l’aturada de la temporada a Leo Messi de manera impune. Aquella acció no va ser assenyalada com a penal. Avui, una acció més que dubtosa ha portat Gil Manzano a assenyalar el punt de pena màxima sense embuts.

Cristiano ha empatat des del punt de penal (un cop més) i Morata ha fet el 2-3. El Madrid ha intentat administrar l’avantatge però Gil Manzano s’ha tornat a erigir com a salvador blanc. Al minut 90, la bola ha impactat al braç de Marcelo a l’interior de l’àrea. Era una acció idèntica a la de Bruno Soriano però aquest cop el col·legiat no ha volgut xiular penal.

Ha estat un escàndol arbitral. Un més d’aquesta temporada tacada per les ajudes que està rebent el Madrid a la Lliga. El Vila-real ha volgut competir un partit i no l’han deixat, condemnant-lo a fi que el Madrid mantingués el lideratge de la Lliga.