Món Esport
Els gestos de Bale amb el seu nou equip que emprenyen molt el madridisme

L’exjugador del Reial Madrid Gareth Bale, va firmar fa unes setmanes el seu nou contracte per jugar una temporada a l’equip de Los Angeles Football Club de la Major League Soccer dels Estats Units. Doncs bé, sense cap mena de dubte avui ha estat el protagonista del seu nou club, ja que el davanter que no va marxar de Madrid deixant un bon record als aficionats madridistes, ha estat presentat avui davant de la seva nova afició fent una gran festa després de veure com el seu equip guanyava per tres gols a dos en el derbi contra Los Angeles Galaxy.

Bale presentant-se en castellà

Si bé s’ha jutjat molt a Gareth Bale per no haver-lo sentit parlar mai en castellà, el futbolista s’ha presentat en un vídeo per les xarxes socials del club parlant en un espanyol força entenedor. Aquest gest ha deixat sorprès a molts usuaris, ja que molts han escoltat per primer cop el castellà de l’atacant del País de Gal·les. Des de Madrid sempre se l’havia acusat que feia molt de temps que vivia a Espanya i que no havia fet cap mena d’esforç per aprendre l’idioma, però aquest gest podria demostrar que si Bale no el parlava simplement era perquè no volia.

Gareth Bale celebrant els gols

Per altra banda, Gareth Bale ha pogut espectar el partit des de la grada, on s’ha pogut veure el davanter gal·lès celebrar els gols del seu nou equip mentre es posava en peu, alçava els braços i aplaudia les accions dels seus companys. Tot plegat fa recordar quan Gareth Bale seia mig estirat a les butaques de la banqueta del Santiago Bernabéu mentre utilitzava un parell de rotllos de paper de vàter com si fossin uns prismàtics o altres bajanades que feia el jugador com si no l’importés el que estava passant al terreny de joc.

Gareth Bale lidera una festa amb la seva nova afició

Finalment, també s’ha pogut veure com Gareth Bale ha estat el capitost de l’equip amb un megàfon entre mans i fent passar una bona estona a tots els aficionats, els quals han assistit a l’estadi per tal de veure a la seva nova estrella i d’animar el seu equip contra el màxim rival de la ciutat. La gesta fa recordar les imatges de Gareth Bale celebrant les victòries amb la seva selecció, on sense cap mena de dubte destaca la de la bandera del “Wales. Golf. Madrid. In that order” que es va fer viral.



Més notícies
Gareth Bale, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
Gareth Bale marxa definitivament del Madrid i firma pel seu nou equip
Notícia: Gareth Bale marxa definitivament del Madrid i firma pel seu nou equip
Comparteix
Gareth Bale fitxa per Los Angeles Football Club per una temporada
Gareth Bale, jugador del Madrid | Europa Press
Bale torna a fer enfadar el Madrid en una temporada surrealista
Notícia: Bale torna a fer enfadar el Madrid en una temporada surrealista
Comparteix
El gal·lès és baixa per al transcendental partit dels blancs a la Lliga
Gareth Bale, celebrant un gol amb Gal·les | Europa Press
Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Notícia: Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Comparteix
El gal·lès ha donat reflexions interessants després d'haver-se exhibit amb la seva selecció
Bale, en roda de premsa | Europa Press
Bale torna a desquiciar el madridisme
Notícia: Bale torna a desquiciar el madridisme
Comparteix
El gal·lès jugarà amb la seva selecció, però no amb el Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa