Món Esport
Gallego: “Juanito saltaria sobre Piqué com ho va fer amb Matthäus”

Ricardo Gallego, jugador del Reial Madrid del 1980 al 1989, va defensar l’actitud i el sentiment lluitador de Juanito, emblema del madridisme mort el 2 d’abril del 1992, en un acte de record a l’exjugador blanc celebrat al Santiago Bernabéu el mateix dia que es complien 25 anys del traspàs del futbolista.

Aprofitant el Fòrum Luis de Carlos, acompanyat d’altres exjugadors del Madrid, com Emilio Butragueño, José Antonio Camacho, Rafael Gordillo o Antonio Maceda, Gallego va fer èmfasi en el caràcter de Juanito a l’hora de censurar les paraules del central del Barça, Gerard Piqué, molt crític amb els valors del conjunt blanc en les seves declaracions d’ara fa una setmana.

 

L’exmigcampista del club madrileny creu que Piqué “no coneix els valors del Madrid. Si els conegués podria parlar, però de moment no ho pot fer. La millor resposta és deixar que parli. Si li donem més bombo, és pitjor, perquè se seguirà creixent. En el desconeixement es basa el seu pecat”.

Juntament amb aquesta reflexió, Gallego va seguir colpejant Piqué posant com exemple el mateix Juanito i un acte de violència injustificable perpetrat pel ‘7’ l’any 1987: “Juanito saltaria sobre Piqué com va saltar sobre Matthäus, perquè van ofendre un company en aquell moment i ara ofendrien el seu Madrid. I hi seríem nosaltres al seu costat, perquè no es passés”.

 

 

D’altra banda, Rafael Gordillo també va voler respondre a les paraules de Piqué, tot i no entrar en la polèmica com sí que ho va fer Gallego. “No m’interessa el què diguin els del Barça. Els valors del Madrid són allà, jo vaig tenir la sort de jugar-hi set anys i em va demostrar què significa viure aquí i estar en aquest club. No em vull posar en embolics, no conec el Barça, ni sé com és, ni m’interessa”, va manifestar.Nou comentari

Comparteix