L’Agència Tributària mantindrà la via penal en el cas en què la Justícia investiga el futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo per un presumpte frau de 14,7 milions d’euros comès entre els anys 2011 i 2014 en relació amb els seus drets d’imatge, segons fonts properes a la investigació.

Les mateixes fonts han indicat a l’agència Europa Press que fa uns mesos va haver-hi una reunió “molt insatisfactòria” en la qual el davanter del Reial Madrid va oferir “una quantitat insignificant” que rondaria els “quatre o cinc” milions d’euros dels quinze que se li reclamen. L’Agència Tributària hauria rebutjat la seva oferta econòmica, segons han precisat. En cap cas, segons les mateixes fonts, hauria ofert un xec en blanc per tancar el seu cas sempre que es retiri la via penal, circumstància que Hisenda no té prevista.

 

Rendes pels drets d’imatge

 

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón investiga Ronaldo per un presumpte delicte contra la Hisenda Pública, davant la possible existència d’una infracció penal prevista i penada en els articles 305 i 305 bis del Codi Penal. La Fiscalia, en la seva denúncia, subratlla que el denunciat s’ha aprofitat d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d’imatge cosa que suposa un incompliment “voluntari” i “conscient” de les seves obligacions fiscals a Espanya.Més notícies

Nou comentari