Món Esport
‘Football Leaks’ demostra que Ramos es va saltar el protocol antidopatge
  • CA
Sergio Ramos, durant el partit entre el Madrid i l'Eibar a Ipurua.
Sergio Ramos, durant el partit entre el Madrid i l’Eibar a Ipurua. | EFE

 

Noves informacions sobre el suposat cas de dopatge de Sergio Ramos. Der Spiegel ha contestat al comunicat del futbolista del Madrid, que va negar les informacions de Football Leaks en relació a les irregularitats en dos controls antidopatge, mitjançant la publicació d’un document que torna a deixar en evidència el central andalús. El mitjà de comunicació alemany ha fet públic part de l’informe elaborat per l’Oficial del Control de Dopatge després del partit entre el Màlaga i el Reial Madrid de la Lliga 2017/18.

 

En aquest document, l’inspector assegura que, després del partit a la Rosaleda, Ramos “no va fer cas a les advertències i es va dutxar davant meu”. “El vaig informar que quedaria reflectit a l’informe corresponent, però no li va donar cap importància”, afegeix el text, que prova que el defensa madrileny es va saltar el protocol establert. En el mateix informe s’assenyala que, segons l’article 77.2 del reglament, queda reflectit que “la persona de l’equip de recollida de mostres que acompanyi l’esportista li haurà de prohibir dutxar-se, banyar-se i orinar”.

 

Sempre segons el document revelat per Der Spiegel, el cap del departament de Control del Dopatge de la AEPSAD, amb data de 21 de setembre del 2018, també especifica que l’actitud del jugador és catalogada d’una infracció “molt greu” ja que es tracta “d’una obstaculització d’una part del procediment de control de dopatge”. Pots visualitzar el document publicat per ‘Der Spiegel’ en aquest enllaç

 

Cal recordar que aquest no és l’únic compromís en què, suposadament, Ramos va donar positiu. La final de la Champions 2016/17, disputada a Cardiff, és l’altre partit en el qual el capità blanc va infringir les normes antidopatge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa