El Tottenham agreuja la crisi del Reial Madrid (3-1)

El Reial Madrid no aixeca el cap. Després de la derrota a Girona, en un partit sense ànima dels blancs, i d’haver-se deixat molts punts a la Lliga, el Tottenham Hotspur ha furgat en la ferida i li ha etzibat un cop molt dur que el castiga també a la Champions League (3-1). L’equip londinenc, amb la golejada a Wembley, supera el Madrid en la classificació del Grup H i l’obliga a mantenir la tensió en els dos darrers partits de la fase de lligueta mentre necessita una connexió urgent per no perdre el tren de la Lliga.

El Tottenham Hotspur ha estat molt superior al Reial Madrid durant pràcticament tot el partit. L’inici dels madridistes feia intuir un enfrontament diferent, amb un ritme de pilota alt i amb la recerca de la porteria contrària mitjançant el moviment de l’esfèrica liderat per Modric i Isco, però la defensa de l’equip de Zidane ha patit la desconnexió de les darreres setmanes i ha facilitat les arribades dels locals, dutes amb molta més concentració i determinació.

En la primera ocasió clara, el Tottenham ha colpejat la confiança del Reial Madrid. Després de diversos errors en marcatges defensius, Dele Alli ha empès a la xarxa una bona centrada de Trippier, que es trobava en fora de joc en el moment de la desmarcada. L’assistent no se n’ha adonat i el gol ha pujat en el marcador en el minut 26. En aquell precís moment, el Madrid ha defallit. Les llums se li han apagat i els anglesos han jugat amb els blancs tant com han volgut.

Fins i tot després d’iniciada la segona part, on els de Zidane no han aparegut a la gespa fins ben entrats els darrers deu minuts. El mateix Dele Alli, després d’un xut que ha rebutjat Ramos a la seva pròpia porteria, ha situat el 2-0; i Christian Eriksen, un dels millors migcampistes del món, ha signat el tercer definint un preciós contraatac en el minut 65. El Reial Madrid estava K.O. Molt tocat. L’equip de Mauricio Pochettino l’hagués pogut humiliar en una setmana difícil, però Alli ha perdonat el quart i Cristiano Ronaldo ha aprofitat un mal rebuig defensiu per reduir distàncies mancant deu minuts. Massa poc temps per a la remuntada.