Món Esport
El TAS redueix la sanció de la FIFA al Reial Madrid i podrà fitxar
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez | Europa Press

El Reial Madrid torna a passar per davant del Barça. Almenys, pel que fa els drets esportius. Després de presentar un recurs al Tribunal d’Arbitratge Esportiu per la sanció de la FIFA -tal i com va succeir amb el club català-, els blancs han aconseguit guanyar parcialment el plet i podran fitxar aquest proper estiu. El TAS ha reduït la sanció de la FIFA de dues finestres sense fitxar a una, contràriament al que va passar amb el Barça.

En un comunicat, el Reial Madrid lamenta que el TAS no hagi sigut prou valent per perdonar definitivament tota la sanció al club blanc. “El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha comunicat avui al Reial Madrid el laude pel qual ha estimat parcialment el recurs formulat pel club contral a resolució de la FIFA”, diu el conjunt de la Castellana.

 

“Aquest laude”, segueix, “posa de manifest la injustícia de la sanció imposada el seu dia per la FIFA, si bé el club lamenta que el TAS no hagi tingut el coratge suficient per revocar-la íntegrament”.

 

Cal recordar que el FC Barcelona també va acudir al TAS per tal de reduir la sanció de dues finestres sense poder fitxar, sense cap èxit. El TAS va refusar el recurs presentat per haver-lo entrat fora de temps, però posteriorment va ratificar la sanció i el club català va estar un any sense poder inscriure cap jugador en competicions oficials.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa