El Reial Madrid només necessita una part (0-4)

El Barça seguirà depenent, una setmana més, del Reial Madrid. Després de la victòria blaugrana davant el Vila-real, el conjunt blanc ha golejat el Granada (0-4), en un nou partit ple d’habituals suplents. Zinedine Zidane és conscient, però, que la Lliga també està en joc i la victòria per 3-0 davant l’Atlètic de Madrid l’ha permès no haver de formar un onze amb la totalitat dels homes procedents de la famosa segona unitat.

Els blancs han necessitat només 45 minuts per desfer-se d’un equip ja ensorrat a la Segona Divisió. De fet, en dos minuts el Reial Madrid n’ha tingut prou per demostrar la seva total intenció de guanyar la Lliga. James Rodríguez ha aprofitat una bona jugada de Lucas Vázquez per fer el primer gol, una fita que el colombià ha repetit en el minut 11.

Álvaro Morata, habitual golejador quan Karim Benzema no ha saltat a l’onze inicial, també n’ha fet dos. El madrileny ha completat l’exhibició del conjunt madridista amb dos gols realitzats abans del descans, concretament en els minuts 30 i 35, després d’assistències del lateral brasiler Danilo i de l’extrem mallorquí Marco Asensio.

La segona part no ha tingut cap interès. El Madrid ha disposat de noves ocasions, Zidane ha fet disputar 30 minuts a Benzema i li ha donat 20 minuts a Isco Alarcón, que no ha estat titular pensant en la tornada al Vicente Calderón. Una setmana més, els blancs seguiran depenent d’ells mateixos.