El Reial Madrid fa els deures sense despentinar-se (3-1)

Sense grans esforços, el Reial Madrid ha vençut un Getafe que no s’ha assemblat en res a aquell equip que va sumar un punt al Camp Nou davant el líder de la Lliga (3-1). Amb un clar domini de la pilota, però mancat de velocitat en la circulació -tampoc li ha fet falta-, el conjunt de Zidane ha superat clarament el seu veí sense la necessitat de despentinar-se.

Pensant en el partit davant el PSG del proper dimarts, els blancs s’han passejat pel Bernabéu amb el permís del seu rival, que no ha plantat oposició a un Madrid que s’ha sentit molt còmode. Després d’una greu errada en la defensa d’un còrner, Gareth Bale ha engaltat una pilota morta al punt de penal per batre Martínez i fer el primer dels locals.

Just abans del descans i sense cap ocasió per al Getafe, Cristiano Ronaldo ha completat una gran passada de Benzema amb una molt bona jugada individual que ha servit per pràcticament sentenciar l’enfrontament i enviar el Madrid als vestidors amb la feina feta. I tot just començar la segona part, Loïc Rémy li ha posat en safata de plata els tres punts a l’equip blanc. Tenint una targeta groga, el francès s’ha tornat boig i ha deixat anar el braç, impactant de manera contundent a la cara de Nacho. Targeta clara i expulsió justa.

Però, tot i jugar amb un jugador més durant tota la segona part, el Madrid ha seguit essent discret. I fins i tot, el Getafe ha tingut temps d’animar l’enfrontament. Portillo, transformant un penal mal xiulat de Nacho sobre Jorge Molina, ha posat nerviós el Bernabéu amb vint-i-cinc minuts encara per davant. Però el Reial Madrid no s’ha deixat sorprendre i ha fet els deures, aconseguint el tercer, també de Cristiano Ronaldo, després d’una molt mala sortida del porter Martínez.