Món Esport
El Reial Madrid cedeix James Rodríguez al Bayern de Munic
  • CA

El Reial Madrid ha fet oficial un moviment sorprenent. El conjunt blanc cedeix el mitjapunta colombià James Rodríguez al Bayern de Munic per les properes dues temporades, amb una opció de compra per al conjunt bavarès i sense cap clàusula obligatòria per fer-se amb els drets del futbolista internacional durant aquest període de dos anys.

Durant els darrers dies, James ha estat vinculat amb grans clubs europeus com el Chelsea o el Manchester United, de qui s’havia especulat el pagament d’una gran quantitat econòmica o, fins i tot, l’intercanvi amb jugadors d’alt nivell com Eden Hazard, tal i com va assegurar el diari AS el diumenge passat.

 

Finalment, cap de les dues opcions. Ni un traspàs astronòmic, ni un intercanvi de jugadors. James Rodríguez, de 27 anys, vestirà la samarreta del Bayern de Munic de Carlo Ancelotti durant les properes dues temporades. El colombià va aterrar al Santiago Bernabéu després d’exhibir-se durant el Mundial 2014 del Brasil i després d’un pagament de 80 milions d’euros del Reial Madrid al seu club d’origen, el Mònaco.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa