Món Esport
El Reial Madrid, campió de Lliga
  • CA

Zinedine Zidane ja té la seva primera Lliga com entrenador. I l’ha aconseguida només una temporada i mitja després d’asseure’s a la banqueta del Reial Madrid, després . El francès ja va aixecar la Lliga de Campions a Milà, el 2016 passat -i pot assolir la segona a Cardiff-, i ara, després de cinc anys, ha pogut dur la Lliga altre cop al Santiago Bernabéu en vèncer 0-2 a Màlaga.

Els blancs han fet la feina. I l’han feta ben aviat. Ja en el primer minut de partit. No havien passat ni 120 segons de joc que Cristiano Ronaldo ha aprofitat un greu error de Luis Hernández per encarar la porteria i batre Kameni. El portuguès està signant un tram final de temporada extraordinari i s’està convertint en el futbolista més decisiu del conjunt madridista tant a la Lliga, com a la Champions League.

 

A diferència del Barça, que ha patit per remuntar el resultat advers davant l’Eibar, el Reial Madrid no ha tingut cap problema a La Rosaleda. Ha mantingut l’avantatge, tot i sofrir tres ocasions clares de l’equip local, i l’ha gestionat amb intel·ligència, com ha fet en aquests darrers mesos de competició.

Ja a la segona part, amb el Barça encara perdent al Camp Nou -abans de la remuntada-, Karim Benzema ha esvaït totes les esperances dels culers amb el segon gol del Madrid. En fora de joc, sí, però ha pujat al marcador i ha acabat sentenciant una Lliga que semblava impossible per als blaugrana abans d’iniciar la darrera jornada.

 

Finalment no hi ha hagut miracle i, de fet, la fe s’ha esgotat pràcticament en la seva totalitat en el primer minut d’aquesta última jornada de campionat. Sense possibilitats de títol, l’estadi blaugrana ha viscut un partit ben estrany, amb moments de molt mal joc, amb instants de pressió i amb una remuntada que ha fet gaudir els afeccionats congregats al feu barcelonista. Però el Reial Madrid ha estat campió de Lliga. La segona en nou anys. La número 33 de la seva història.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa