El Petit Príncep incendia la Lliga (1-1)

Griezmann assalta el Bernabéu. L’Atlètic de Madrid ha empatat al feu blanc (1-1) i li fa un favor gegant al Barça, que torna a dependre d’ell mateix per guanyar la Lliga. Un gol del jugador francès al minut 85 arrenca dos punts de la Casa Blanca i deixa la competició al vorell del cobriment de cor. El petit príncep ha enviat un míssil a la línia de flotació madridista: el Madrid veu com se li escapa una Lliga que donava per guanyada al febrer.

Els matalassers han guanyat a l’estil Cholo: als darrers minuts, com més mal fa, després d’un mal partit i aprofitant gairebé l’única oportunitat de la segona meitat. No ha estat un bon partit de l’Atlètic i tampoc un mal partit del Madrid, que ha merescut els tres punts.

Tot ho ha esguerrat el gall Griezmann, el petit príncep, un futbolista de rostre angelical però futbol endimoniat, un autèntic crac mundial que pica a la porta dels grans. Ha estat l’únic jugador de l’Atlètic que ha portat perill: ha fet lluir a Keylor a la primera part i ha aguantat la sortida del Tico per definir ras al minut 85 i enfonsar el Madrid.

Ja havia avisat al minut 74 Antoine Griezmann rematant de xilena una centrada des de la banda dreta. L’acció, invalidada per fora de joc, ha posat la por al cos de Chamartín. El “Cholo” Simeone ha preparat el partit per decidir-lo a l’últim quart d’hora i la jugada li ha sortit rodona.

Els locals han estat millors que un Atleti desestructurat en atac però sòlid en defensa, salvaguardat per un immens Oblak que no ha pogut fer res per evitar el gol de Pepe. El central portuguès ha avançat els seus al minut 52 rematant una falta servida per Toni Kroos. Fins aleshores el porter eslovè ho havia aturat tot, fent la vida impossible a Karim Benzema, esguerrant-li dos u contra u amb grans intervencions.

Els canvis de Simeone (sobretot el de Correa) han estat primordials per empatar el partit i incendiar la Lliga. Ha estat Correa qui ha assistit Griezmann per fer el gol de l’empat. Si el Barça acaba guanyant aquesta lliga, gran culpa la tindrà Antoine Griezmann.