Món Esport
El Madrid troba a faltar Cristiano, però el portuguès ja ha passat pàgina
  • CA
Cristiano Ronaldo, durant la prèvia del Manchester United-Juventus.
Cristiano Ronaldo, durant la prèvia del Manchester United-Juventus. | EFE

105 dies després de la seva separació oficial, Cristiano i el Reial Madrid segueixen els seus camins, però alguns miren el passat amb més nostàlgia que d’altres. Mentre el Santiago Bernabéu, que troba a faltar els gols del portuguès i el carisma de Zinedine Zidane, passa per una profunda crisi, l’actual davanter de la Juventus de Torí no vol ni sentir a parlar de la seva anterior etapa. “La Juventus és un nou capítol de la meva vida. M’estic divertint molt aquí, els companys m’estan ajudant molt i em donen molts cops de mà. És un club fantàstic“, s’ha sincerat en la roda de premsa prèvia al seu retorn a Old Trafford.

 

“Jo no haig de parlar d’altres clubs. Òbviament, tothom sap la història que jo he tingut amb el Madrid, però no és el moment adequat de parlar d’aquesta. No sóc la persona indicada per comentar els problemes del Madrid“, ha explicat Cristiano en ser preguntat per la crisi del seu exequip. El portuguès també ha respost amb contundència a les paraules d’Isco, que va opinar amb resignació que “no es pot plorar per algú que no ha volgut estar aquí”: “Em sembla bé, no es pot plorar”, ha estat la seva escarida resposta.

 

Sigui com sigui, Cristiano Ronaldo demostra que ja ha passat pàgina mentre a Madrid el troben a faltar, tant pel que aportava al terreny de joc com per la seva actitud competitiva que contagiava els seus companys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa