El Madrid supera un bon Legia (5-1)

S’esperava una desfilada militar al Passeig de la Castellana. No ho ha estat, encara que el resultat final així ho reflecteixi. El Madrid ha guanyat al Legia de Varsòvia (5-1), que ha plantat cara i ha atacat els espais de la defensa madridista amb prou perill. El Madrid haurà d’ajustar la línia defensiva per no patir de cara al futur, tot i que la dinamita que té a partir de mig camp, de moment, permet els de Zidane tirar endavant els seus partits.

El Madrid i ha obert la llauna mitjançant Gareth Bale, al minut 16, ajustant la pilota al pal llarg de Malarz, el porter polonès. Tres minuts després ha estat Jodlowiec qui, després d’un xut ras de Marcelo, s’ha fet un autogol que aportava tranquil·litat al Bernabéu. Abans d’aquests dos gols, l’equip de Varsòvia havia avisat amb un llançament d’Ofoe al pal.

No han decaigut els jugadors visitants, que han seguit generant perill al conjunt madrileny. Danilo ha comès un clar penal, fent la traveta a l’extrem del Legia. Radovic l’ha llençat a la perfecció per establir el 2-1. Els polonesos  buscat les pessigolles del rival d’inici a final del partit, amb les poques armes ofensives que tenia però amb una voluntat digna d’elogi. El Madrid ha patit fins que al seu rival li han aguantat les forces. L’enorme diferència qualitativa entre tots dos ha provocat que els madrilenys, per inèrcia, resolguessin el partit

Al 37′ ha marcat Asensio i després, a la segona part, han estat Lucas Vázquez i Morata els encarregats de sentenciar. El davanter de ‘La Fábrica’ (Morata) ha marcat diferències quan ha entrat al terreny de joc, assistint Lucas perquè fes el 4-1 i definint meravellosament per fer pujar la mà de gols al marcador.

Mai s’ha rendit el Legia, que ha merescut algun gol més al Bernabéu, emmudit pels aficionats polonesos que no han deixat d’animar en tot el partit. Els ultres del Legia han provocat aldarulls i s’han enfrontat amb la Policia Nacional abans del partit.

Cristiano, de nou desaparegut

S’ha desesperat el crack, coneixedor que no està en un bon moment. No té sort ni punteria, erra llançaments fàcils i els porters desbaraten les oportunitats que té. Nou rematades ha intentat el de Madeira, desaprofitant un d’aquells partits que acostumaven a servir perquè el portuguès sumés un bon sac de gol que sumen per l’estadística de final de temporada. Mala notícia pel crack, que no està a un bon nivell físic ni mental a les portes del premi de la Pilota d’Or.