Món Esport
El Madrid pensa en possibles fitxatges per oblidar la seva crisi
  • CA
Neymar, durant un partit amb el PSG. | EFE

La derrota del Madrid contra l’Alabès ha allargat les males sensacions blanques durant els quinze dies d’aturada per partits entre seleccions. Amb Lopetegui contra les cordes i mig equip madrileny repartit per tot el món, la crisi a Chamartín ha avançat els rumors sobre les possibles incorporacions a l’octubre. Florentino prepara un cop de puny sobre la taula.

 

I és que els noms que estan al cap del president del Reial Madrid no són, ni més ni menys, que Eden Hazard, Neymar o Mbappé. El futbolista escollit per intentar substituir Cristiano Ronaldo va ser Mariano i, de moment, el català no està fent oblidar el portuguès, fet pel qual Florentino s’està plantejant amb serietat la possibilitat de tornar a fer algun dels fitxatges galàctics que tant el caracteritzen. Evidentment, el seu equip no pot permetre’s la incorporació de les tres figures, però els dos primers sí que estan al seu abast segons han informat els principals mitjans de comunicació espanyols.

 

El que té més oportunitats d’acabar jugant al Santiago Bernabéu és Hazard. L’atacant del Chelsea mai ha amagat el seu desig de defensar l’escut merengue i està donant llargues al conjunt londinenc, que el vol renovar perquè el juny del 2019 acaba contracte, però tampoc forçarà massa la seva sortida. Des de la seva arribada al PSG, a Neymar se l’ha relacionat força ocasions amb l’equip madrileny; una nova decepció dels parisencs a la Champions League podria catapultar el brasiler a la capital d’Espanya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa