Món Esport
El Madrid pagarà 20 milions d’euros per robar una perla argentina al Barça
  • CA
Exequiel Palacios celebra la classificació del River Plate per a la final de la Copa Libertadores.
Exequiel Palacios celebra la classificació del River Plate per a la final de la Copa Libertadores. | EFE

El Reial Madrid segueix rejovenint la seva plantilla, ara amb un fitxatge d’un jove futbolista de només 20 anys. Segons ha informat Telemadrid i han confirmat els principals mitjans de comunicació escrits espanyols, l’entitat madrilenya està a punt de tancar un acord d’uns 20 milions d’euros per aconseguir els serveis d’Exequiel Palacios, migcampista que actualment juga al River Plate. Només la final de la Copa Libertadores entre els Millonarios i el Boca Juniors, el partit de tornada del qual es juga el pròxim 24 de novembre, impedeix que l’anunci es faci oficial.

 

Sempre segons el mateix mitjà, les negociacions estan molt encaminades i, d’aquesta forma, el Barça (que també estava interessat en el jugador) perdrà una altra guerra als despatxos amb el seu màxim rival. Tot i que la clàusula de rescissió de Palacios és de 15 milions de dòlars, el Reial Madrid pagarà cinc milions més per no espatllar les relacions amb el River i, evidentment, evitar que algun altre gran club europeu se l’emporti.

 

El River no posarà problemes per despendre’s del migcampista davant l’allau d’ofertes que li han arribat, però tot i això demana que el seu traspàs es tracti després de la final d’una Copa Libertadores que paralitzarà l’Argentina. Telemadrid també ha informat que Palacios arribarà a la capital espanyola l’estiu del 2019, quan signarà un contracte de 5 temporades amb el conjunt de Florentino Pérez.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa